Agenda spotkania

Data: 04.10.2022 - 06.10.2022

Osoba kontaktowa:
Mateusz Kubiak


Wtorek 04.10.2022

OBIAD: restauracja
Godzina: 13:00 - 14:00

  • Zupa: Krem pomidorowy z grzankami
  • Danie główne: Tradycyjny schabowy z puree ziemniaczanym i surówką coleslaw
  • Deser: Szarlotka z gałką lodów waniliowych
  • woda, soki, herbata,

SZKOLENIE: Sala P3 - piętro 3
Godzina: 14:00 - 18:00

PRZERWA KAWOWA: lobby sali konferencyjnej
Godzina: 14:00 - 18:00

KOLACJA INTEGRACYJNA cz 1.: Restauracja
Godzina: 19:00 - 20:00

  • Przystawka: Pasztet w cieście francuskim z sosem żurawinowym i
  • grzanką
  • Danie Główne: Eskalopki drobiowe przekładane serem camembert i pomidorem podane na puree ziemniaczanym z glazurowanymi brokułami i sosem z marynowanego pieprzu
    Opcja wege - 1 osoba:
  • Krem pomidorowy z aromatem świeżego rozmarynu, Danie główne:
  • Wegańskie gołąbki z kaszą jaglaną i warzywami podane na
  • ziemniaczanym puree w sosie grzybowym z mini sałatką

KOLACJA INTEGRACYJNA cz 2.: Pub
Godzina: 20:00 - 01:00

  • Zimna płyta: deska Wędliny i serów, sałatka z pstrąga wędzonego, pasztet z kurczaka z pomarańcza na kruchym spodzie, tatar ze śledzia z sosem chrzanowym, szpinakowym, bakłażan faszerowany pastą z ciecierzycy, smalec, ogórek, pikle, masło, pieczywo
  • Danie gorące: Bogracz
  • Woda, soki, kawa, herbata

KRĘGLE: Pub
Godzina: 20:00 - 22:00


Środa 05.10.2022

ŚNIADANIE W FORMIE BUFETU: Restauracja
Godzina: 07:30 - 09:00

SZKOLENIE: Sala P3 - piętro 3
Godzina: 09:00 - 12:00

OBIAD: Restauracja hotelowa
Godzina: 12:00 - 13:00

  • Zupa: Barszcz biały na zakwasie
  • Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana wątróbką podana na ziemniaczanym puree, z sosem owocowym i sałatą ze świeżych warzyw
  • Deser: Mus czekoladowy z wiśniami
  • Woda, soki, herbata,

SZKOLENIE: Sala P3
Godzina: 13:00 - 14:00

WYCIECZKA MTB: Zbiórka przy wejściu pod Hotelem - transport do Jakuszyc
Godzina: 14:00 - 18:00

  • Wycieczka z przewodnikiem po Szklarskiej Porębie na rowerach elektrycznych MTB

KOLACJA: Browar Mariental
Godzina: 19:00 - 21:00

  • Zupa: zupa piwna,
  • Danie główne: Pas żeber grillowanych w miodowo-piwnej glazurze, z pieczonymi ziemniakami i burakami,

DEGUSTACJA PIWA: Browar Mariental
Godzina: 21:00 - 01:00

  • Degustacja piwa 5 x 125 ml oraz spotkanie z piwowarem

WIECZÓR W PUBIE: Pub

Godzina: 21:00 - 01:00

  • Zimna płyta + danie ciepłe

KRĘGLE: Pub
Godzina: 21:00 - 23:00


Czwartek 06.10.2022

ŚNIADANIE W FORMIE BUFETU: Restauracja
Godzina: 07:30 - 09:00

WYMELDOWANIE Z POKOI DO 11.00

SZKOLENIE: Sala P3
Godzina: 09:00 - 13:00

PRZERWA KAWOWA (jednorazowa): w sali konferencyjnej
Godzina: 11:00 - 11:30

OBIAD: Restauracja hotelowa
Godzina: 12:00 - 13:00

  • Zupa: Domowa pomidorowa
  • Danie główne: Udko drobiowe duszone z warzywami i melasą podane z ziemniakami gotowanymi i surówką z kapusty pekińskiej
  • Deser: Sernik z sosem malinowym
  • Woda, soki, herbata,

WYMELDOWANIE Z HOTELU:

Godzina: 14:00


Doba hotelowa 15:00 - 11:00

Bezpłatny, monitorowany Parking dla uczestników

Sprawdź dojazd

Wiosna w Szklarskiej Porębie

BESTSELLER - rezerwuj już dziś!

Hotel Kryształ
ul. 1 go Maja 19
58-580 Szklarska Poręba

(+48) 75 717 49 30
recepcja@hotelkrysztal.pl
hotelkrysztal.pl

© 2024
Hotel Kryształ

choose language