Dania główne

Stek z polędwicy wołowej zapieczony z serem pleśniowym podany na konfiturze z czerwonej cebuli z frytkami i surówką colesław (1,2,12)


139 PLN 450g,


Gulasz z dziczyzny z jałowcem i borowikami podany na karkonoskich sejkorach z buraczkami (1,2,3,6,12)


84 PLN 350g,


Dziki burger z jelenia i dzika w maślanej bułce z sezamem, serem cheddar, piklami i świeżymi warzywami oraz sosem majonezowo-miodowym (1,2,5,12)


69 PLN 350g,


Pieczony lub smażony pstrąg z lokalnej hodowli podany z ziemniakami gotowanymi z koperkiem oraz sałatką ze świeżych warzyw (6, 7, 9, 10, 11)


65 PLN 500g,


Udko z kaczki duszone w miodzie i soku ze świeżych jabłek, podane z kapustą modrą, kluskami śląskimi i jabłkiem pieczonym z żurawiną (1,3,5,9,12)


62 PLN 450g,


Sznycel wieprzowy z kością podany na ziemniakach smażonych z boczkiem i cebulą w towarzystwie zasmażanej kapusty z koperkiem (1,3,5)


62 PLN 400g,


Burger z szarpanej wołowiny podany w maślanej bułce z sosem mango jalapeno, serem cheddar, papryczką jalapeno oraz piklowaną czerwoną cebulą podany z frytkami (1,2,5,11,12)


62 PLN 500g,



Filet drobiowy przyprawiony suszonymi ziołami w panierce Panco podany z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw (1,5,12)


51 PLN 400g,


Smażona na maśle wątróbka drobiowa z cebulą, glazurowana kremem balsamicznym podana na kremowym selerze z puree ziemniaczanym i mini sałatką ze świeżych warzyw (1, 2, 6, 12)


48 PLN 400g,


Domowe pierogi ruskie (1,2,5)


36 PLN 6szt,



1-gluten-pszenica,

2-mleko,

3-orzechy,

4-skorupiaki,

5-jaja,

6-seler,

7-ryby,

8-łubin,

9-soja,

10-sezam,

11-gorczyca,

12-czosnek