Dania główne

Stek z polędwicy wołowej zapieczony z serem pleśniowym podany na konfiturze z czerwonej cebuli z frytkami i surówką colesław (1,2,12)

139 PLN 450g,


Gulasz z dziczyzny z jałowcem i borowikami podany na karkonoskich sejkorach z buraczkami (1,2,3,6,12)

84 PLN 350g,


Dziki burger z jelenia i dzika w maślanej bułce z sezamem, serem cheddar, piklami i świeżymi warzywami oraz sosem majonezowo-miodowym (1,2,5,12)

69 PLN
350g,


Pieczony lub smażony pstrąg z lokalnej hodowli podany z ziemniakami gotowanymi z koperkiem oraz sałatką ze świeżych warzyw (6, 7, 9, 10, 11)

65 PLN
500g,


Udko z kaczki duszone w miodzie i soku ze świeżych jabłek, podane z kapustą modrą, kluskami śląskimi i jabłkiem pieczonym z żurawiną (1,3,5,9,12)

62 PLN 450g,


Sznycel wieprzowy z kością podany na ziemniakach smażonych z boczkiem i cebulą w towarzystwie zasmażanej kapusty z koperkiem (1,3,5)

62 PLN
400g,


Filet drobiowy przyprawiony suszonymi ziołami w panierce Panco podany z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw (1,5,12)

51 PLN 400g,


Smażona na maśle wątróbka drobiowa z cebulą, glazurowana kremem balsamicznym podana na kremowym selerze z puree ziemniaczanym i mini sałatką ze świeżych warzyw (1, 2, 6, 12)

48 PLN 400g,


Domowe pierogi ruskie (1,2,5)

36 PLN 6szt,



1-gluten-pszenica,
2-mleko,
3-orzechy,
4-skorupiaki,
5-jaja,
6-seler,
7-ryby,
8-łubin,
9-soja,
10-sezam,
11-gorczyca,
12-czosnek